اسلیمینگ سبز

اسلیمینگ سبز

نمایندگی رسمی فروش کپسول های اسلیمینگ در ایران
اسلیمینگ سبز

اسلیمینگ سبز

نمایندگی رسمی فروش کپسول های اسلیمینگ در ایران

گلوتامین

گلوتامین

مکمل گلوتامین چه فابده ای برای شما میتواند داشته باشد؟

این اسید آمینه نقش مهمی در متابولیسم پروتوئین،حجم سلولی و ضد کاتابولیسم دارد.در مورد اینکه گلوتامین چیست باید گفت که این اسید آمینه مانع از آسیب دیدگی ماهیچه ایه شما میشود.این مکمل مخصوصا برای افرادی مفید است که میخواهند وزن کم کنند،به وبژه در تابستان زمانی که سعی میکنید که چربی های بدن خود را بدون از دست دادن ماهیچه کم کنید،بدن شما به گلوتامین در بدنسازی برای عملکرد مطلوب نیاز پیدا میکند.

روده کوچک شما بیشتر از سایر اعضا به این عنصر نیاز دارد و همچنین سیستم ایمنی بدن نیز به این اسید آمینه نهیاز پیدا میکند زیرلا سطح گلوتامین در بدنسازی و ورزش کاهش پیدا میکند.از آنجایی که احتمال دارد بدنسازها بیشتر از سایر افراد مبتلا به بیماری شوند،مکمل گلوتامین بسیار مهم است،نه فقط برای به دست آوردن عضلات بیشتر بلکه برای اثرات قوی و نگهداری از عضلات.

به طور کلی این اسید آمینه باعث تعادل در نیتروژن و مانع ازدست رفتن ماهیچه ها میشود.

اصول صحیح سوزاندن چربی ها به طور کلی

1.تمرینات هوازی

در هفته 3 بار تمرین هوازی را به مدت 20 تا 30 دقیقه در هر جلسه انجام دهید نظیر پیاده روی،دویدن،دوچرخه.

 

2.پروتوئین

در روز حداقل 100 گرم پروتوئین مصرف کنید،پروتوئین باعث حفظ،ترمیم و ساخت بافت های ماهیچه ای میشود.

 

3.چربی های سالم

حدود 20 درصد از کالری مصرفی روزانه شما باید از چربی های سالم مانند مغر آجیل و.. باشد،چربی های سالم برای کارکرد مناسب هورمون ها،مغز و حتی چربی سوزی ضروری میباشند.

 

4.کربوهیدرات و قندها

از مصرف شکر سفید و آرد سفید به طور کلی به دور باشید و به جای آنها از جو،میوه ها و سبزیجات استفاده کنید.

12 منبع مهم ویتامین D

اشعه فرابنفش آفتاب درحال حاضر به عنوان مهم ترین عامل سرطان پوست شناخته میشود با این حال منبع اصلی جذب ویتامین D بدن میباشد.

 

بدن انسان برای دریافت ویتامینd مورد نیازش به میزان کافی در معرض تابش نور آفتاب قرار بگیرد٬بنابراین نباید در ارتباط با این موضوع افراط و تفریط کرد چراکه درمعرض تابش اشعه مادون بنفش خورشید میتواند سرطان پوست به دنبال داشته باشد و یا در مقابل عدم برخورد اشعه خورشید با سطح پوست منجر به کمبود ویتامین d و تبعات آن میشود.

 

بنابر گزارش مجله اینترنتی (cool health)افرادی که از تابش نورخورشید برسطح پوست خود جلوگیری میکنند بی تردید دچار کمبود ویتامین d میشوند.

 

دریافت این ویتامین سبب تقویت  قوای عمومی بدن-تقویت عضلات-موی و دندان ها و همچنین بهبود کج خلقی در فرد میشود٬علاوه بر نور آفتاب دریافت این ویتامین از طریق مصرف مکمل ها و غذا ها ممکن است که در این مقاله به ۱۲ مورد از مهمترین آنها میپردازیم:

 

1.تابش نور آفتاب:اگر پوست در معرض تابش نورآفتاب قرار بگیرد در سطح خود ویتامین d تولید میکند.

 

2.شیرغنی شده از ویتامین d که میتوان از پنیرغنی شده و بستنی گرفت.

 

3.مصرف دوز معیین مکمل و داروهای تقویتی مربوط میتواند ویتامین d بدن را تامین کند.

 

4.ماهی تن نیز یک منبع قوی از ویتامینd است که میزان ویتامین موجود در آن از ماهی ساردین نیز بیشتر است.

 

5.زرده تخم نیز حاوی مقادیر زیادی از ویتامین d است به عمین علت توصیه میشود زرده و سفیده تخم مرغ باهم مصرف شود.

 

6.جگر گاو نیز علاوه بر غنی بودن از ویتامین d ٬دارای ویتامین A پروتوئین و آهن است.

 

7.آب پرتقال غنی شده نیز انتخاب مناسبی برای دریافت این ویتامین است.

 

8.روغن کبد ماهی که با طعم دهنده هایی مانند مرکبات و نعنا در کپسول و به عنوان مکمل ارائه میشوند نیز منبع غنی از ویتامین d به شمار می آید.

 

9.غلات غنی شده با ویتامین d به همراه شیر٬آب پرتقال یا آب.

 

10.ماهی های چرب مانند ماهی آزاد.

 

11.بعضی از قارچها مانند انسان در اثر تابش نور خورشید ویتامین d تولید میکنند درصورتی که خارج از محیط تاریک تکثیر شده باشند.

 

12.برای افرادی که در زیر خط فقر ویتامین d هستند چراغ ها و لامب های فرا بنفش تجویز میگردد.

چه زمانی باید شام بخوریم

.

.

عادات غذایی غلط همیشه پیامد های مخربی را بر سلامت فرد داشته اند. هر روز مطالب مختلفی در رابطه با مضرات مصرف نمک به گوش می رسد. اغلب مختصص نمک را سم سفید می نامند که به حق توصیف مناسبی است. در این مطلب نگاهی دوباره به برخی مضرات مصرف نمک که به تازگی کشف شده اند انداخته ایم. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

تغذیه سالم هم تاثیر منفی نمک اضافی را بر فشار خون از بین نمی برد!

کسانی که مقادیر زیادی نمک در غذای خود استفاده می کنند حتی در صورتی که نوع غذایشان سالم باشد، باز هم از تاثیر منفی نمک اضافی بر فشار خون خود در امان نخواهند بود.

محققان علوم پزشکی در کالج لندن اعلام کردند با اینکه تغذیه سالم به همه افراد توصیه می شود، ولی مبتلایان به بیماری فشار خون، در صورتی که تغذیه سالم ولی پر نمک داشته باشند، از تاثیر منفی نمک اضافی در امان نخواهند بود.

محققان از موسسات مختلف درمانی از جمله کالج لندن و دانشگاه نورت وسترن در این مطالعه، نوع تغذیه بیش از چهار هزار نفر را مورد بررسی قرار دادند. بر اساس این مطالعه که نتایج آن در شماره اخیر نشریه فشار خون Hypertension منتشر شد کسانی که مقادیر زیادی نمک در غذای خود استفاده می کنند حتی در صورتی که نوع غذایشان سالم باشد، باز هم از تاثیر منفی نمک اضافی بر فشار خون خود در امان نخواهند بود.

دانشمندان بر اساس این مطالعه به مردم هشدار می دهند که باید میزان نمک مصرفی خود را کنترل و از غذاهای کم نمک استفاده کنند. بیماری فشار خون بالا بیش از یک چهارم افراد بزرگسال را در انگلیس مبتلا کرده است و خطر شماری از مشکلات مرگبار از جمله حملات قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد. به نظر می رسد شماری عوامل همچون سن، وزن و مصرف بیش از حد نمک بر ابتلا به این بیماری موثر باشد.

محققان بر این باورند که ویتامین ها و مواد معدنی موجود در میوه ها و سبزیجات ممکن است راه حلی برای تقویت عروق برای کاهش فشار خون باشند. پیشتر؛ محققان تصور می کردند شاید مصرف میزان زیاد میوه و سبزیجات، تاثیر منفی مصرف نمک را بر فشار خون جبران کند ولی تحقیق اخیر چنین چیزی را نفی می کند. این مطالعه که به طور مختصر، اینترمپ INTERMAP نامیده شده است بین سال های 1997 تا 1999 انجام شده و در آن چهار هزار و 680 فرد داوطلب بین 40 تا 59 سال از آمریکا، انگلیس، ژاپن و چین حضور داشته اند.

محققان بر اساس این بررسی، حداکثر میزان مصرف نمک طعام را روزانه شش گرم اعلام کرده اند که در حدود یک قاشق چای خوری است. محققان دریافتند متوسط میزان مصرف نمک روزانه این گروه مورد مطالعه 10/7 گرم است. این مقدار برای انگلیسی ها 8/5 گرم،؛ برای آمریکایی ها 9/6 گرم، برای چینی ها 13/4 گرم و برای ژاپنی ها 11/7 گرم بود. افزایش فقط هفت گرم نمک در روز (معادل 1/2 قاشق چای خوری) به افزایش فشار خون سیستولیک به میزان 3/7 میلی متر جیوه همراه بود.

محققان می گویند دیگر نمی توان تصور کرد که همراه با داشتن رژیم صحیح غذایی، می توان تاثیر منفی نمک اضافی را خنثی کرد بلکه باید به طور کلی از مصرف بیش از حد نمک طعام خودداری شود. فشار خون را قاتل خاموش می گویند، چرا که اکثرا هیچ علامتی ندارد، فشار خون یکی از بارزترین بیماریهای کشنده بوده که در ظاهر بی خطر است وتا زمانی که اندازه گیری نشود اطلاعی از بالا بودن آن نبوده تا اینکه صدمات جبران ناپذیری بزند.

 

تاثیر نمک برسلامت بدن

.

.

عادات غذایی غلط همیشه پیامد های مخربی را بر سلامت فرد داشته اند. هر روز مطالب مختلفی در رابطه با مضرات مصرف نمک به گوش می رسد. اغلب مختصص نمک را سم سفید می نامند که به حق توصیف مناسبی است. در این مطلب نگاهی دوباره به برخی مضرات مصرف نمک که به تازگی کشف شده اند انداخته ایم. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

تغذیه سالم هم تاثیر منفی نمک اضافی را بر فشار خون از بین نمی برد!

کسانی که مقادیر زیادی نمک در غذای خود استفاده می کنند حتی در صورتی که نوع غذایشان سالم باشد، باز هم از تاثیر منفی نمک اضافی بر فشار خون خود در امان نخواهند بود.

محققان علوم پزشکی در کالج لندن اعلام کردند با اینکه تغذیه سالم به همه افراد توصیه می شود، ولی مبتلایان به بیماری فشار خون، در صورتی که تغذیه سالم ولی پر نمک داشته باشند، از تاثیر منفی نمک اضافی در امان نخواهند بود.

محققان از موسسات مختلف درمانی از جمله کالج لندن و دانشگاه نورت وسترن در این مطالعه، نوع تغذیه بیش از چهار هزار نفر را مورد بررسی قرار دادند. بر اساس این مطالعه که نتایج آن در شماره اخیر نشریه فشار خون Hypertension منتشر شد کسانی که مقادیر زیادی نمک در غذای خود استفاده می کنند حتی در صورتی که نوع غذایشان سالم باشد، باز هم از تاثیر منفی نمک اضافی بر فشار خون خود در امان نخواهند بود.

دانشمندان بر اساس این مطالعه به مردم هشدار می دهند که باید میزان نمک مصرفی خود را کنترل و از غذاهای کم نمک استفاده کنند. بیماری فشار خون بالا بیش از یک چهارم افراد بزرگسال را در انگلیس مبتلا کرده است و خطر شماری از مشکلات مرگبار از جمله حملات قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد. به نظر می رسد شماری عوامل همچون سن، وزن و مصرف بیش از حد نمک بر ابتلا به این بیماری موثر باشد.

محققان بر این باورند که ویتامین ها و مواد معدنی موجود در میوه ها و سبزیجات ممکن است راه حلی برای تقویت عروق برای کاهش فشار خون باشند. پیشتر؛ محققان تصور می کردند شاید مصرف میزان زیاد میوه و سبزیجات، تاثیر منفی مصرف نمک را بر فشار خون جبران کند ولی تحقیق اخیر چنین چیزی را نفی می کند. این مطالعه که به طور مختصر، اینترمپ INTERMAP نامیده شده است بین سال های 1997 تا 1999 انجام شده و در آن چهار هزار و 680 فرد داوطلب بین 40 تا 59 سال از آمریکا، انگلیس، ژاپن و چین حضور داشته اند.

محققان بر اساس این بررسی، حداکثر میزان مصرف نمک طعام را روزانه شش گرم اعلام کرده اند که در حدود یک قاشق چای خوری است. محققان دریافتند متوسط میزان مصرف نمک روزانه این گروه مورد مطالعه 10/7 گرم است. این مقدار برای انگلیسی ها 8/5 گرم،؛ برای آمریکایی ها 9/6 گرم، برای چینی ها 13/4 گرم و برای ژاپنی ها 11/7 گرم بود. افزایش فقط هفت گرم نمک در روز (معادل 1/2 قاشق چای خوری) به افزایش فشار خون سیستولیک به میزان 3/7 میلی متر جیوه همراه بود.

محققان می گویند دیگر نمی توان تصور کرد که همراه با داشتن رژیم صحیح غذایی، می توان تاثیر منفی نمک اضافی را خنثی کرد بلکه باید به طور کلی از مصرف بیش از حد نمک طعام خودداری شود. فشار خون را قاتل خاموش می گویند، چرا که اکثرا هیچ علامتی ندارد، فشار خون یکی از بارزترین بیماریهای کشنده بوده که در ظاهر بی خطر است وتا زمانی که اندازه گیری نشود اطلاعی از بالا بودن آن نبوده تا اینکه صدمات جبران ناپذیری بزند.